VÄLKOMMEN!

Äntligen är det klart!

Jag har längtat så sjukt mycket efter att få bjuda in er hit. Det känns lite som om ni är på besök i mitt vardagsrum. WHOLISTICALLY är liksom en del av mig som jag vill dela med mig av till er. Med WHOLISTICALLY vill jag ge dig – unika, moderna, medvetna kvinna – tillgång till verktyg och inspiration för att du ska bygga det liv drömmer om att leva. Lättillgängligt, rått och med en massa kärlek. Här inne kommer ni att kunna läsa om det som ligger mig varmt om hjärtat, hur du tar hand om det viktigaste du har – dig själv! Och hur du skapar ett liv som är effortless. Ett ord som jag älskar! Och vägrar översätta när jag pratar om det, haha!

Effortless living for the modern woman

För mig handlar det om att säga ja till att göra den inre resan. Säga nej till drama och ytliga problem. Att leva med kärlek till mig själv och andra genom att ta hand om mig själv och känna mina känslor. Att vara här och nu. Så vill jag leva.

Jag hoppas ni ska trivas och återkomma och ge liv åt den här sidan som vi har lagt ner så mycket kärlek i, jag och min fantastiska vän och grafiker Elin ♥. Vill ni hålla er uppdaterade om det senaste så gilla gärna facebooksidan, vill ni komma ännu lite närmre mig? Då hittar ni min instagram här!

xoxo

Caroline

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.