The Shift - vägledning i grupp

Holistisk vägledning i grupp, mer information kommer. Ansökan öppnar inom kort för hösten 2022

Min metod

Vi möts i mitt space i centrala Stockholm eller över zoom för ett introduktionssamtal på 90 minuter där du får dela med dig av hur din situation ser ut idag. Tillsammans navigerar vi i vilka områden i ditt liv som känns lustfyllda, inspirerande och tillfredsställande i nuläget och var du känner att du vill skapa förändring.

Genom att aktivt lyssna på din story och följa upp med öppna frågor håller jag dig i ett tryggt space medan vi utforskar din längtan och dina behov för att komma i kontakt med din essens. Härifrån kan vi sedan sätta intentioner för din väg framåt som är jordade och sprungna ur din innersta längtan.

Under minst tre månader hörs vi varannan vecka under 75 minuter för att checka in, för praktisering och för att du ska få stöd och nya verktyg för att ge dig själv näring, för att hitta tillbaka till fokus samt för att ta del av nya verktyg att utforska under kommande veckor.

Med praktiseringar, ritualer och verktyg som jag samlat på mig under min utbildning till Holistic Health Coach, men också genom egna erfarenheter med mentorer och lärare inom holistisk hälsa, meditation, breathwork och olika terapier, tar vi en resa in i dina djupare lager. Du blir medveten om det som håller dig tillbaka och kommer i kontakt med din intuition.

Oavsett hur intentionen för vår tid tillsammans ser ut så upplever de flesta att de stärkt kontakten med sin intuition, sitt inre guidande system. Att de fått en djupare förståelse för vad som är viktigt för just dem. Att de känner sig stärkta och supportade på ett sätt de inte tidigare upplevt. Samt att de utvecklat en helt ny relation till sig själva, sitt inre och sin fysiska kropp.

Att ta sig tiden för sig själv ska inte ses som lyx utan snarare en nödvändighet, välkommen till en privat session där du får landa mjukt i dig själv.

3 månaders program individuell holistisk vägledning

· Kostnadsfritt intro samtal 20 minuter.
· 1 clarity workshop 90 minuter.
· 6 vägledande samtal 75 minuter.
· Praktiseringar, ritualer och verktyg för dig att utforska på egen hand.
· Kontinuerlig vägledning via mail mellan sessionerna för att upprätthålla motivation och flow.
· Uppföljningssamtal efter avslutat program 20 minuter.
· Din investering förutom din tid och ditt engagemang

7500:- vid betalning direkt (du sparar 1500:-)

Alternativt 3000:- faktureras 1 gång/månad under 3 månader.

Vill du boka en enskild session för att få direkt stöttning genom något du går igenom just nu?
Enskild vägledningssession 1250:- 75 minuter

Hur kan vi hjälpa dig?
Genom din historia, din längtan och dina behov stöttar jag dig i att skapa klarhet, sätta upp intentioner grundade i din essens samt förser dig med praktiska verktyg för självrespekt, vitalitet, näring och återhämtning.