Holistisk vägledning

Källan till livskraft och visdom finns redan inom dig, men ibland kan vi behöva någon som visar oss vägen dit. Med stöd och verktyg från såväl holistiska läror som modern neurovetenskap vägleder, stöttar och håller jag dig medan du bryter invanda mönster, skriver en ny historia och hittar hem till din essens.

Min metod

Vi möts i mitt space i centrala Stockholm eller över zoom för ett introduktionssamtal på 90 minuter där du får dela med dig av hur din situation ser ut idag. Tillsammans navigerar vi igenom vilka områden i ditt liv som känns lustfyllda, inspirerande och tillfredsställande i nuläget och var du känner att du vill skapa förändring.

Jag lyssnar aktivt på din historia och möter dig med frågor för att öppna upp för självreflektion. Vi utforskar din längtan, din relation till din intuition och målar tillsammans upp din vision och riktning framåt som får ta form utifrån din essens. Under tre månader, eller mer, träffas vi för samtal varannan vecka för att checka in och för att du ska få support och nya verktyg att utforska under kommande veckor.

De praktiseringar, ritualer och verktyg som jag delar med dig har jag dels samlat på mig under min utbildning till Holistic Health Coach. Men jag är också ständigt influerad och inspirerad av mina självstudier, av min egen praktisering och av de verktyg jag fått med mig utav mentorer och lärare inom holistisk hälsa, meditation, breathwork och andra terapier. 

Min intention är att skapa de bästa förutsättningarna för dig att påbörja en resa där du får utforska dina djupare lager, komma i kontakt med din intuition och skapa en klarare bild av hur du kan leva ett liv som känns mer lustfyllt, näringsrikt och sant. 

Och jag finns vid din sida för att stötta och hålla dig så att du kan få landa mjukt i dig själv.

3 månaders program
holistisk vägledning

· 1 intro workshop 90 minuter.
· 6 vägledande samtal 75 minuter.
· Praktiseringar, ritualer och verktyg för dig att utforska på egen hand.
· Kontinuerlig vägledning via mail mellan sessionerna för att upprätthålla motivation och flow.
· Uppföljningssamtal efter avslutat program 20 minuter.
· Din investering förutom din tid och ditt engagemang;

7500:- vid betalning direkt (du sparar 1500:-)

Alternativt 3000:- faktureras 1 gång/månad under 3 månader
(totalt 9000:-)

Vill du boka en enskild session?
Enskild vägledningssession 1450:- 75 minuter

Hur kan jag hjälpa dig?

Ibland vet vi bara att en förändring behöver ske men vi vet inte alltid var vi ska börja.
Ta ett djupt andetag och fyll i formuläret nedan för att boka en 20 minuters kostnadsfri support session. Med förståelse för vad du behöver hjälper jag dig att hitta riktning framåt. 

Med värme, 
Caroline