Signature Face Massage

Vårt ansikte är vår spegel utåt och varje känsla har ett ansiktsuttryck. Jag skapade signature face massage för att jag ville erbjuda en behandling  som kombinerade det läkande och avstressande i mänsklig beröring med de estetiska fördelar denna massage erbjuder. Lyster som byggs inifrån och ut. 

Vitalitet och lyster

Behandlingen inleds med en rengöring i två steg – först med olja och därefter med en enzympeeling för att förbereda din hy på att absorbera de potenta växtbaserade oljorna. Sedan följer en lång, djupt avslappnande massage av ansikte, dekolletage, axlar och nacke som uppmuntrar lymfan att cirkulera och rensa ut toxiner medan blodcirkulationen kommer igång och ger ditt ansikte en fantastiskt lyster.
Jag tror på vikten av att integrera allt som vi tar oss för, därför ingår en stunds vila efter behandlingen som avslutas med en kopp mineralrik infusion.

Investering: 1250:-

Hur kan vi hjälpa dig?
Genom din historia, din längtan och dina behov stöttar jag dig i att skapa klarhet, sätta upp intentioner grundade i din essens samt förser dig med praktiska verktyg för självrespekt, vitalitet, näring och återhämtning.