Om mig och om att hitta hem

”Älskar du det?”
Jag är mitt uppe i någonting när min (då) treåring smyger upp på mig och tittar på mig med stora hasselnötsbruna ögon.

”Mamma, älskar du det?”
En enkel fråga sprungen ur den renaste nyfikenhet.

Väldigt länge trodde jag att jag älskade hur jag levde. Tills jag insåg hur många år jag spenderat i obehag. Hur jag gång på gång satte mig själv i obekväma situationer, gränslöst och på andras villkor.  Med ett leende på läpparna, höll jag inne och höll ihop oavsett vad som pågick innanför bröstkorgen.

Genom det som skavde, ignorerade jag kroppens signaler och bad om styrkan att ta mig igenom det som ju “alla andra” klarade av så bekymmerslöst. Allt för att leva upp till idén om att vara värdig.

Ända tills det tog stopp.

För någonstans når vi en punkt då vi inte längre klarar av att ljuga för oss själva, det kan kännas dramatiskt eller som en mjuk, lång utandning.
Och det var just där, i mellanrummet mellan det jag inte längre kunde skriva under på och allt det där jag längtade efter, som jag började skriva en ny historia.

Där närvaro, näring, vitalitet och andrum var intentionen för vägen framåt. Där livet fortfarande går fort i perioder men där långsamheten bjuds in – gång på gång.

För att för mig finns ingen annan väg än den som leder mot ett mer autentiskt, hållbart och långsamt sätt att leva.
Ett liv där varje ny dag vi vaknar upp till behandlas lite mera heligt.

Med kärlek,
Caroline

Kära du,

Det är jag som är Caroline Oskarsson, certifierad Holistic Health coach vid IIN och samt holistisk kroppsterapeut under utforskande.

Sedan 2017 har jag väglett kvinnor inom holistiskt välmående och hjälpt dem att hitta sätt att ge sig själv den näring de behöver, landa i sin essens för att kunna bygga det liv som de drömmer om.

Genom självreflektion, praktiska verktyg och varsamt satta intentioner.

Kanske börjar du att doppa tårna genom att delta i en utav mina workshops, eller så hoppar du på ett av mina gruppcoachingprogram för att ta följe med andra likasinnade eller så vill du gå all in med privat vägledning. Oavsett vad du väljer är min intention att hålla dig med varm hand, dela mina allra mest transformerande verktyg, samt vägleda dig hem till dig själv – om och om igen.